tisdag 26 juli 2011

Tiominuterslunch

Efter att ha varit på resande fot i typ tre veckor är det lite märkligt att vara på hemmaplan igen. Då kan till exempel det här med lunch ställa till problem.
Då kan det här lilla tipset komma väl till pass. Rätten kräver minimal tid i butiken, minimal tid vid spisen och minimal disk. Alla krav på en bra rätt alltså.
Inköpslista:
1 pkt gazpacho på tetra
1 röd paprika
1 påse edamamerbönor
Tillagning:
Sätt på en kastrull med vatten och en grillpanna/stekpanna.
Skär upp paprikan i chunky bitar och släng i pannan. Låt ligga länge tills paprikaskalet svartnar. Häll på olja, vinäger, salt och peppar.
När vattnet kokar, salta och släng i bönorna. Låt ligga i tre min, plocka upp, häll på olja och salt.
Häll upp soppan i en skål, häll över paprikan och mumsa bönorna till. Yum yum.
puss
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar