onsdag 25 augusti 2010

Frukostmiddag

Hej bloggen. Jag vet att jag inte gett dig den uppmärksamhet som du förtjänar, men du måste förstå att jag har en hel del ursäkter till att det blivit så. För det första har jag inte haft tillgång till bredband hemma och du vet hur känsliga de är för matbloggande på jobbet!
Nog med ursäkter! Jag har en hel massa spännande inlägg till dig.
Idag blir det dock en gammal klassiker på temat sjukt-hungrig-och-trött-och-vill-bara-äta-mig-mätt-snabbt med undertemat Breakfast for dinner.
Okej, ponera att du har bacon hemma. Bacon är så underbart att man kan ha det i frysen och tina på typ fem minuter! Älskar tunn mat när det gäller tining.
Det första du gör är att slänga baconet i pannan. Sen vispar du upp ägg, mjölk, salt och peppar. Japp, här ska äggröras! Nu känner jag att jag tappat äggröreswoooshen. Chrissie, gör den absolut bästa. Min brukade bli god, men blir numera grå och saggig. Hjälp mig, Chrissie!
Hur som helst. Min kanske godaste macka är en grillad/rosatd macka med äggröra och ost på. Det är som himlen i munnen. Till detta serveras baconet och en liten sallad. Hemkunskapslärare såväl som gommen nöjd.

1 kommentar:

  1. Jag tror att det saknas genvägar på äggrörefronten (förutom karamellfärg och alla tycker inte att det känns helt rätt) och att det gäller att köpa glada ägg från glada höns som ju har en annan kulör på själva gulan!
    Vet dock inte hur du ser på ekologiskt - för pretentiöst? Men det får man väl ta om man vill ha gul röra!

    SvaraRadera