måndag 26 juli 2010

Vem älskar inte korv med mos?

Många hamnar i prestationsångestträsket när det ska bjudas in på middag. Det ska vara bladguldsinlindade hummerstjärtar och gud vet vad. Men det behöver varken vara dyrt eller tidskrävande att ha matgäster.
Korv är en allroundprodukt som kanske är det mest lättlagade proteinet man kan komma på. Vi på bloggen är pro-korv.
Köp två paket roligt namnsatt korv. Nu på grillsäsongen är korv inte sällan nedsatt i pris, så håll ögonen öppna efter erbjudanden i korvdisken!
Medan korvarna gottar sig i pannan, värmer man vatten. Till korven blir det inte nån krånglig potatisgratäng eller couscous-röra. Nej, nej. Här bjuder Felix på halvfabrikat!
Sen ska man inte vara rädd att piffa upp det bäst man kan. Lägg upp maten på fint porslin, som det här underbara rävfatet, som får vakta korven.
Moset fick en air av lyxkrog med hjälp av lite tryffelolja. Oh la la.
Kanske har nån en cola light-burk som kan bli en smaskig fördrink?

Se där. För en billig penning och med minimal arbetsinsats blev tre kvinnor mätta på både mat och intryck. Tack Kris!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar